Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ken Kutaragi: «Επιλέγαμε τοποθεσία για τα πρώτα γραφεία του PlayStation με γνώμονα το που είναι τα μπαρ» (video)

*
Μια ανέκδοτη ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Ken Kutaragi για τη διαδικασία επιλογής των πρώτων γραφείων του PlayStation. Ο «πατέρας του PlayStation» μίλησε στο νεότερο επεισόδιο της εκπομπής που κάνει ο Katsuhiro Harada στο YouTube και εκεί αναφέρθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Ο Kutaragi σημείωσε στο Harada’s Bar πως «ξεκινήσαμε να ψάχνουμε στην Aoyama-Itchome, κυρίως γιατί θέλαμε τα γραφεία μας να είναι κοντά σε μπαρ για να μπορούμε να πίνουμε όλοι μαζί». Ο Kutaragi σημείωσε ότι τα τότε γραφεία της Sony ήταν σε περιοχή που τα πάντα έκλειναν στις 8 το βράδυ και όταν ήρθε η ώρα της ανεξαρτητοποίησης, η ομάδα του επέλεξε μια περιοχή που είχε και νυχτερινή ζωή. Ο Harada υπενθύμισε στον Kutaragi πως κάθε φορά που η ομάδα του έβγαζε ένα παιχνίδι Tekken, ο τελευταίος έστελνε ένα πανάκριβο μπουκάλι sake. Η κουβέντα καλύπτει ακόμη και θέματα ρομποτικής και τεχνολογίας, οπότε μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*